Sabina - zaakvoerster
Sabina baat al sinds 2007 de Ristorante uit. Voor het begin van haar "solo" carriere,  was ze mede-uitbaatster van een bekende Italiaans restaurant in het Aarschotse. Vanaf 2017 is zoon Cristian ook in het boeiende Italiaanse horeca leven ingestapt en dat heeft alleen maar een positieve bijdrage gebracht aan de reeds goed draaiende zaak. Nu zorgen moeder en zoon en hun twee trouwe en creatieve chefs dat hun klanten van een hoog culinaire ervaring kunnen genieten en dit steeds in een huiselijke sfeer

Salvatore - Capocuoco - Pizzaiolo
Salvatore, l’ uomo dalle mani d’ oro (de man met de goude handen) is de steunpilaar van onze keuken. Hij werkt bij La Pazzia bijna al van in begin van de zaak en als wij hem moeten omschrijven, denken wij aan een man die uiterst creatief is en graag experimenteert maar altijd met veel belang en respect voor de traditie en de eisen van onze keuken
RosarioCuoco
Rosario is ook een "ancienne" van onze keukenbrigade. Hij is de rechte hand van Salvatore en een uitstekende kok